Bernard Minderhoud lijsttrekker Gemeentebelangen komende gemeenteraadsverkiezingen

De Algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp heeft de huidige fractievoorzitter van Gemeentebelangen Bernard Minderhoud gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Bernard Minderhoud heeft sinds 2018 zitting in de fractie van Gemeentebelangen en was hiervoor een aantal jaren wethouder voor deze partij.

Samen met de verkiezingscommissie van Gemeentebelangen is hij al gestart met de vervaardiging van een verkiezingsprogramma. Dit verkiezingsprogramma wordt begin 2022 bekend gemaakt. Intussen wordt met voortvarendheid gewerkt aan de kieslijst. Deze kieslijst moet bestaan uit een samenstel van raadsleden met ruime ervaring en uit nieuwe kandidaten, bij voorkeur wonende in de dorpskernen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Bernard Minderhoud: “ Ik stel het bijzonder op prijs dat ik opnieuw de lijsttrekker van Gemeentebelangen mag zijn, in 2018 was ik dat ook. Dat betekent dat de partij het vertrouwen in mij heeft om leiding te geven aan de verkiezingscampagne. Samen met de verkiezingscommissie ga ik een goede kandidatenlijst samenstellen en ik sluit daarbij verrassingen niet uit. Ik heb er zin in om de komende periode weer deel uit te maken van de fractie van Gemeentebelangen, een actieve lokale partij die luistert naar zijn inwoners en voor hen opkomt.”