Doe mee met Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp!

Onze onafhankelijke, lokale partij zet zich in voor een beter en leefbaarder Pijnacker-Nootdorp. GBPN komt op voor de belangen van inwoners in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. “GBPN is in 2010 opgericht en heeft zich in relatief korte tijd ontplooid tot een stabiele partij met een gezonde achterban.”

GBPN staat dicht bij de burgers door gebruik te maken van persoonlijke contacten en moderne media. Daardoor is GBPN goed op de hoogte van wat er leeft in onze gemeente. Daarom kunnen wij in de gemeenteraad de belangen van onze achterban adequaat behartigen! GBPN heeft inmiddels de nodige resultaten behaald en heeft daarmee bewezen een partij met inhoud te zijn. Een partij met toenemende invloed, die altijd klaar staat voor de inwoners van deze gemeente! Wilt u meer betekenen voor deze partij en dus ook uw gemeente? Dat kan op verschillende manieren:

bekijk jaarverslag 2020

Als lid

Als lid van GBPN heeft u het recht om mee te beslissen over belangrijke onderwerpen. U kunt uw stem uitbrengen tijdens de algemene ledenvergadering van de partij. Het lidmaatschap kost € 17,50 per jaar. Wilt u lid worden?

Ja, ik wil lid worden!

Als vrijwilliger

Een politieke partij kan niet zonder vrijwilligers! Vrijwilligers zijn hard nodig om in aanloop naar en tijdens campagnetijd reuring te creëren. Ook kunnen wij door het jaar heen uw hulp goed gebruiken! Aanmelden kan via mail!

ja, ik wil aanmelden!

Als donateur

Doneren aan Gemeentebelangen is extra interessant: dankzij onze ANBI-status zijn de giften aan ons fiscaal aftrekbaar. Voor alle ANBI-gegevens van Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp. Klik op de button voor meer informatie.

ja, ik wil doneren!