Gemeentebelangen maakt top 5 kandidatenlijst bekend

Top 5 Gemeentebelangen Kieslijst

Het bestuur van Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp heeft na de laatste algemene ledenvergadering van 2021 de kandidatenlijst vastgesteld. Een lijst met daarin vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe gezichten die op de achtergrond de partij al geruime tijd ondersteunen. 

“Als lijsttrekker ben ik heel blij met het team dat wij hebben kunnen samenstellen. Het is een combinatie van ervaren raadsleden en nieuwe kandidaten waarmee wij de verkiezingen ingaan. Ik ben ervan overtuigd dat wij de steun krijgen van onze inwoners omdat wij de lokale belangen echt bovenaan ons lijstje hebben staan. Met een sterk verkiezingsprogramma gaan wij ons dan ook de komende vier jaar weer optimaal inzetten voor onze inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Luisteren naar de mensen en opkomen voor hun belangen vinden wij uitermate belangrijk. Met dit team gaat ons dat zeker lukken!”

Bernard Minderhoud, Lijsttrekker Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp

Na lijsttrekker Bernard Minderhoud, zijn Peter van Haagen, Ina Mantjes, Paul Kuipers en Nick Kerklaan op volgorde de leden op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

De top 5 bij naam

  1. Bernard Minderhoud

Bernard is de tweede helft van de afgelopen raadsperiode fractievoorzitter geweest van Gemeentebelangen. Hiervoor was hij voor die partij wethouder in het college van Burgemeester en Wethouders. Hij is begin dit jaar door de leden aangewezen als lijsttrekker.

2. Peter van Haagen

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in de plaatselijke politiek als VVD raadslid en als wethouder in onze gemeente.

3. Ina Mantjes

Ina is een zeer ervaren raadslid van Gemeentebelangen en is vele jaren fractievoorzitter geweest.

4. Paul Kuipers

Paul heeft inmiddels veel ervaring opgedaan binnen de fractie en is sinds september 2021 raadslid buiten de raad van Gemeentebelangen. 

5. Nick Kerklaan

Is sinds vorig jaar aangesloten bij Gemeentebelangen en heeft alle fractievergaderingen bijgewoond. 

De rest van de lijst zal naarmate we dichter bij de vaststelling voor de kiesraad komen verder bekend gemaakt worden.