Ina Mantjes legt laatste hand aan verkiezingsprogramma Gemeentebelangen

Ina Mantjes Verkiezingsprogramma afscheidscadeau

Na 12 jaar komt er een einde aan het tijdperk Ina Mantjes als politicus binnen onze gemeente. Zij heeft zich de afgelopen maanden volop ingezet voor het nieuwe verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode, maar zal deze niet langer vertegenwoordigen. Bernard Minderhoud overhandigde haar als lijsttrekker symbolisch het verkiezingsprogramma als afscheidscadeau.

Ina Mantjes heeft zich twaalf jaar lang, drie raadsperiodes, ingezet voor de inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Mantjes neemt afscheid van Gemeentebelangen omdat zij op korte termijn buiten de gemeente gaat wonen. “Ik maak de huidige periode met plezier en toch wel een dubbel gevoel af. Mijzelf verkiesbaar stellen, zou kiezersbedrog zijn. Ik ben trots op wat we hebben neergezet met de partij en gaan neerzetten met het beste verkiezingsprogramma ooit.”, aldus Mantjes.

Het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen is ook deze keer weer met grote zorg samengesteld. Inwoners en ondernemers hebben een luisterend oor gekregen en dit is terug te zien in het verkiezingsprogramma. “We zullen Ina enorm missen en zijn haar dankbaar voor haar tomeloze inzet. Het is fijn dat zij ook dit keer weer een actieve rol heeft gehad bij het maken van het verkiezingsprogramma.”, aldus Minderhoud. De kieslijst van Gemeentebelangen heeft veel verjonging gekregen om zo een nog breder publiek te kunnen bedienen. Ook oudgediende Peter van Haagen heeft zich bij de club gevoegd. 

Het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen is hieronder te vinden en te downloaden. Gemeentebelangen wil politiek zo simpel mogelijk houden, daarom is er ook een hoofdstuk “Moeilijke termen duidelijk uitgelegd” toegevoegd met uitleg van de soms onbegrijpelijke woorden die binnen de politiek worden gebruikt.