Kees Jongh opvolger van Bianca van Petegem in Gemeenteraad

Kees Jongh volgt Bianca van Petegem op in de fractie van Gemeentebelangen van de Gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp. Hij is voor de fractie zeker geen onbekende. Kees Jongh ondersteunt de fractie sinds maart 2018 en was bij alle vergaderingen aanwezig. Het lidmaatschap van de gemeenteraad is voor hem niet nieuw, hij is in de periode 2014-2018 raadslid geweest in deze gemeente.

Kees Jongh:” Het was een onverwacht genoegen om weer als raadslid deel uit te gaan maken van de fractie van Gemeentebelangen. Ik ga dat met veel plezier doen en ik vind het belangrijk dat ik mij vanuit onze lokale partij weer kan gaan inzetten voor de belangen van onze inwoners. Ik ga zo snel mogelijk weer aan de slag!”

Fractievoorzitter Bernard Minderhoud:” Ik ben blij dat de continuïteit in de fractie wordt doorgezet. Kees heeft de afgelopen twee jaar vrijwel alle fractievergaderingen bijgewoond.”

Fractielid Bianca van Petegem heeft besloten te stoppen als raadslid in verband met drukke werkzaamheden. Deze waren voor haar steeds moeilijker te combineren met het raadswerk. Bianca van Petegem: “De afgelopen 15 jaar heb ik mij met veel plezier ingezet voor de inwoners van onze gemeente. Maar de laatste tijd merkte ik dat het combineren van mijn privéleven met het raadswerk lastiger werd. Daarom heb ik de knoop doorgehakt om te stoppen.”