Oranjeplein in Pijnacker wordt Minderhoudplein

Minderhoudplein

Bernard Minderhoud van Gemeentebelangen is zeer verrast en blij met het unanieme besluit om een naambord in de gemeente te krijgen.
Bernard Minderhoud was van juni 2014 t/m september 2017 wethouder namens de lokale partij Gemeentebelangen. Een unicum in de gemeentelijke politiek, het was de eerste bestuurder van Pijnacker-Nootdorp uit een lokale partij.

“Ik was vanmorgen uit het lood geslagen toen ik hoorde dat ik naar het gemeentehuis moest komen. Er was haast bij geboden en er was nog niet veel te vertellen over de reden waarom. Des te groter was de verrassing toen ik hoorde dat het Oranjeplein een andere naam zou krijgen en wat voor een. Het Minderhoudplein. Dit is natuurlijk echt te gek. Normaal moet je of dood zijn of een koninklijke baby zijn, maar nu dit! Te gek.”, aldus de fractievoorzitter van GBPN.

Naar verwachting zal het bordje per 1 april 2022 ook daadwerkelijk er hangen. De officiële bekendmaking uit handen van onze burgemeester, zal plaatsvinden op 1 april a.s. donderdag in het gemeentehuis. Tot die tijd zal het Oranjeplein gereed gemaakt worden voor de nieuwe naamdrager. Hij kijkt uit naar de feestelijke onthulling en belooft er een waar spektakel van te maken.