Bernard Minderhoud

Bernard minderhoud
Fractievoorzitter/ Raadslid

Ik ben Bernard Minderhoud, 43 jaar en getrouwd met een fantastische vrouw! Samen hebben we  twee lieve dochters!

De afgelopen jaren heb ik mij als wethouder voor meer dan 100 procent ingezet voor alle inwoners van onze gemeente. Nu ga ik mij met hetzelfde enthousiasme de komende vier jaar als raadslid inzetten voor alle inwoners.

Zo min mogelijk politiek gedoe, gewoon pragmatisch denken en doen wat het beste is, is mijn devies!

Bernard Minderhoud

Sander Olsthoorn

Sander Olsthoorn
Raadslid

Ik ben Sander Olsthoorn, 47 jaar, en ik woon sinds 2009 met heel veel plezier in Nootdorp. Ik heb drie dochters, en ben daardoor veel te vinden bij verschillende sportclubs en scholen in onze gemeente. Ik heb in de afgelopen 20 jaar gewerkt voor verschillende gemeenten, welzijnsorganisaties en andere organisaties in het ‘sociaal domein’.

In die tijd heb ik gemerkt dat goede besluiten nemen en daar eerlijk en duidelijk over zijn niet altijd goed gaat. Dat heeft mij richting de politiek gebracht en dat is dus ook wat ik graag wil bijdragen: eerlijk zijn over wat er moet gebeuren en daar duidelijk over communiceren. Zo wordt de politiek en de gemeente beter te begrijpen en betrouwbaarder voor alle inwoners!
Bij Gemeentebelangen kunnen we als lokale partij daar vol op inzetten en voel ik mij dus prima thuis. Ik kijk er naar uit om de komende jaren als raadslid mijn steentje bij te dragen!

Kees Jongh
lid van buiten de raad

Kees Jongh, 71 jaar oud en ik woon met mijn echtgenote sinds 2009 met veel plezier in Nootdorp.
Mijn carrière ben ik begonnen bij de (rijks)politie en ik heb daar diverse functies bekleed op het gebied van recherche, criminaliteitspreventie en communicatie. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij de Rijksvoorlichtingsdienst, Brandweer Amsterdam en de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid.
Begin 2013 werd ik gevraagd om terug te keren bij de politie en in 2019 ben ik met pensioen gegaan.
Ik heb altijd al belangstelling gehad voor politiek en zit met veel plezier in de fractie van Gemeentebelangen. Eerst als raadslid, daarna als  fractiemedewerker en van juni 2020 tot maart 2022 weer als raadslid. Gemeentebelangen is een lokale partij met een liberale grondslag en daar voel ik mij thuis.

Kees Jongh
VOORZITTER

Kees Jongh, 71 jaar oud (1953) en ik woon met mijn echtgenote sinds 2009 met veel plezier in Nootdorp.
Mijn carrière ben ik begonnen bij de (rijks)politie en ik heb daar diverse functies bekleed op het gebied van recherche, criminaliteitspreventie en communicatie. Na een korte periode bij de Rijksvoorlichtingsdienst ben ik hoofd communicatie geweest bij Brandweer Amsterdam en heb daarna een aantal jaren gewerkt als senior beleidsmedewerker bij de directies politie van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Veiligheid en Justitie.
Begin 2013 werd ik gevraagd om terug te keren bij de politie en in 2019 ben ik met pensioen gegaan.
Ik heb altijd al belangstelling gehad voor politiek en zit met veel plezier in de het bestuur van Gemeentebelangen. Het is een lokale partij met een liberale grondslag en daar voel ik mij thuis!

Kees Jongh

Bianca van Petegem
penningmeester

Nick Kerklaan
secretaris

jan van overdam
bestuurslid

Mijn naam is Jan van Overdam en ik vind het een eer deel uit te mogen maken van het bestuur van een partij die niet gebonden is aan landelijke mores. Gemeentebelangen is zo’n lokale partij die direct en adequaat kan reageren op zaken die er spelen in de gemeente zonder daarover eerst de politieke lijn van een landelijke fractie te hoeven raadplegen.
Met name bij sport en onderwijs voel ik mij betrokken. Sport is één van de basisbehoeften voor mensen. Iedereen, jong en oud, moet de gelegenheid krijgen om te sporten. Dat gaat niet altijd even makkelijk. Welke mogelijkheden kun je uitwerken om iedereen de kans te geven aan sport deel te nemen?

Het contact met de verenigingen is belangrijk om dit te kunnen doen. Ik ben al jaren vrijwilliger bij Oliveo voetbal en de afgelopen jaren heb ik een aantal verenigingen persoonlijk bezocht. Ook de komende periode wil ik dat blijven doen.

Jan van Overdam