Bernard Minderhoud

Bernard minderhoud
Fractievoorzitter/ Raadslid

Portefeuille

Sociaal Domein

Jeugd en jongeren

Gezondheidszorg

Afvalbeleid

Lees meer

Ik ben Bernard Minderhoud, 43 jaar en getrouwd met een fantastische vrouw! Samen hebben we  twee lieve dochters!

De afgelopen jaren heb ik mij als wethouder voor meer dan 100 procent ingezet voor alle inwoners van onze gemeente. Nu ga ik mij met hetzelfde enthousiasme de komende vier jaar als raadslid inzetten voor alle inwoners.

Zo min mogelijk politiek gedoe, gewoon pragmatisch denken en doen wat het beste is, is mijn devies!

Bernard Minderhoud

Kees Jongh
lid van buiten de raad

Portefeuille

Sport en Welzijn

Jeugd en jongeren

Wonen en leefbaarheid

Evenementen en Cultuur

Lees meer

Ik ben Nick Kerklaan. 35 jaar en woon samen met mijn partner Stephanie en kinderen Kaj en Mees in het mooie Delfgauw.

Sinds 2020 betrokken bij Gemeentebelangen en nog altijd met veel plezier. Onze partij is net even anders en doordat we lokaal zijn, kunnen wij echt voor de inwoners wat betekenen. Hoe klein dit soms ook kan zijn. 

Het zou mooi zijn om deze raadsperiode de drempel tot de lokale politiek te verkleinen. Door als filter te fungeren voor inwoners, kan ik met de andere raadsleden antwoorden geven op vragen die er zijn vanuit de inwoners en ondernemers binnen onze mooie gemeente. 

Zit je met een vraag die je graag wilt stellen of wil je eens langskomen bij onze fractie? Stuur me gerust een mail!

Nick Kerklaan

Peter van Haagen

Peter van haagen
Raadslid

Portefeuille

Bestuurszaken

Ruimtelijke ordening

Openbare orde en veiligheid

Financiën

Lees meer

Mijn naam is Ina Mantjes, 61 jaar. Ik ben gehuwd met Koen en moeder van twee volwassen dochters en oma van twee kleinkinderen, die mij allen goed bij de les houden! Wij wonen tot onze grote tevredenheid in Pijnacker.

Na twee raadsperiodes in raad, heb ik enorm veel zin in een derde periode, want het raadswerk is nooit af! Samen met de andere fractieleden heb ik mij de afgelopen jaren succesvol ingezet voor uw  belangen in alle kernen.

Ik sta voor een rechtvaardig bestuur, glashelder en ondubbelzinnig. Ik ben wars van politieke spelletjes. Persoonlijk contact met mensen vind ik juist in deze digitale wereld extra belangrijk, zeker als volksvertegenwoordiger.

Ina Mantjes

Paul Kuipers
Lid van buiten de raad

Portefeuille

Ruimtelijke ordening

Wonen en leefbaarheid

Democratie

Bestuurlijke vernieuwing

Lees meer

Kees Jongh, 69 jaar oud en ik woon met mijn echtgenote sinds 2009 met veel plezier in Nootdorp.
Mijn carrière ben ik begonnen bij de (rijks)politie en ik heb daar diverse functies bekleed op het gebied van recherche, criminaliteitspreventie en communicatie. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij de Rijksvoorlichtingsdienst, Brandweer Amsterdam en de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid.
Begin 2013 werd ik gevraagd om terug te keren bij de politie en in 2019 ben ik met pensioen gegaan.
Ik heb altijd al belangstelling gehad voor politiek en zit met veel plezier in de fractie van Gemeentebelangen. Eerst als raadslid, daarna als  fractiemedewerker en van juni 2020 tot maart 2022 weer als raadslid. Gemeentebelangen is een lokale partij met een liberale grondslag en daar voel ik mij thuis.

Kees Jongh

Kees Jongh
VOORZITTER

Lees meer

Kees Jongh, 69 jaar oud (1953) en ik woon met mijn echtgenote sinds 2009 met veel plezier in Nootdorp.
Mijn carrière ben ik begonnen bij de (rijks)politie en ik heb daar diverse functies bekleed op het gebied van recherche, criminaliteitspreventie en communicatie. Na een korte periode bij de Rijksvoorlichtingsdienst ben ik hoofd communicatie geweest bij Brandweer Amsterdam en heb daarna een aantal jaren gewerkt als senior beleidsmedewerker bij de directies politie van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Veiligheid en Justitie.
Begin 2013 werd ik gevraagd om terug te keren bij de politie en in 2019 ben ik met pensioen gegaan.
Ik heb altijd al belangstelling gehad voor politiek en zit met veel plezier in de het bestuur van Gemeentebelangen. Het is een lokale partij met een liberale grondslag en daar voel ik mij thuis!

Kees Jongh

jan van overdam
bestuurslid

Lees meer

Mijn naam is Jan van Overdam en ik vind het een eer deel uit te mogen maken van het bestuur van een partij die niet gebonden is aan landelijke mores. Gemeentebelangen is zo’n lokale partij die direct en adequaat kan reageren op zaken die er spelen in de gemeente zonder daarover eerst de politieke lijn van een landelijke fractie te hoeven raadplegen.
Met name bij sport en onderwijs voel ik mij betrokken. Sport is één van de basisbehoeften voor mensen. Iedereen, jong en oud, moet de gelegenheid krijgen om te sporten. Dat gaat niet altijd even makkelijk. Welke mogelijkheden kun je uitwerken om iedereen de kans te geven aan sport deel te nemen?

Het contact met de verenigingen is belangrijk om dit te kunnen doen. Ik ben al jaren vrijwilliger bij Oliveo voetbal en de afgelopen jaren heb ik een aantal verenigingen persoonlijk bezocht. Ook de komende periode wil ik dat blijven doen.

Jan van Overdam

Theo Zwaan
Penningmeester

Logo GBPN

Dennis de Gooijer
bestuurslid