Shoppen voor inzamelactie 1 cm broodbeleg

1 cm broodbeleg inzamelactie

Na het succes van vorig jaar organiseert Janine Kruese samen met een aantal van haar collega’s dit jaar wederom de inzamelactie “1 cm broodbeleg”. Deze actie is speciaal voor kinderen/gezinnen binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp die gebruikmaken van de Voedselbank. Mooie lokale initiatieven als deze kan je als politieke partij alleen maar een warm hart toedragen. Daarom ging Gemeentebelangen op pad om broodbeleg te shoppen bij Jumbo Nootdorp.

De actie 1 cm broodbeleg staat in het teken van het beschikbaar maken van (luxe) broodbeleg. Denk hierbij aan pindakaas, chocopasta, hagelslag en andere lekkernijen voor op brood. Uit naam van Gemeentebelangen ging Bernard op stap om boodschappen te doen voor deze inzamelactie. “Het is mooi om een initiatief als deze te kunnen steunen, hoe klein dan ook. Alle beetjes helpen en vooral in deze moeilijke coronatijden”, aldus Bernard. Onder toeziend oog van Janine werden de winkelmandjes goed gevuld en kon zij naar huis met veel lekkers voor op brood. 

“Het is zo fijn om dit te doen. De hartverwarmende reacties die ik krijg, de mensen die ik ontmoet en de mooie gesprekken die ik voer. Dat is de bijvangst van de actie waar ik enorm van geniet”

Initiatiefneemster Janine Kruese

De actie is 12 november van start gegaan en er wordt al gul gegeven. “Het is zo fijn om dit te doen. De hartverwarmende reacties die ik krijg, de mensen die ik ontmoet en de mooie gesprekken die ik voer. Dat is de bijvangst van de actie waar ik enorm van geniet”, aldus Janine. Door te doneren wat jij kunt missen, maak je het voor veel gezinnen extra mooi tijdens de feestdagen. In de voortuinen van de initiatiefnemers staat een krat waarin de boodschappen gedaan kunnen worden, maar ook kleurboeken en kleurpotloden/stiften. Tevens kan je een financiële bijdrage leveren. Voor iedere euro die hiermee wordt opgehaald, stelt Jumbo Nootdorp een verpakking luxe broodbeleg beschikbaar.

Praktische informatie Inzamelactie

Wil jij Janine en haar collega’s helpen om families een feestje op hun boterham te bezorgen? Tot 22 december is het mogelijk om jouw broodbeleg in te leveren op de volgende plekken:

  • IJsbloem 17 – Nootdorp (Janine Kruese)
  • Legakker 54 – Nootdorp (Mirjam van Gelder)
  • Meester Steenwegpad 14 – Nootdorp (Iris van Amerongen)
  • Wethouder Sonneveldhof 14 – Delfgauw (Aleta Kerklaan)
  • Rosa Manuslaan 4 – Pijnacker (Ton Zwinkels)
  • Ringmuslande 6 – Pijnacker (Pascale Klop)
  • Politiebureau – Pijnacker

Liever een financiële bijdrage leveren? Vraag Janine dan om een Tikkieverzoek via 06-46 98 16 74.